Ön jelenleg a(z) OkosIT Videotorium aloldalát böngészi. A keresési találatok, illetve az aloldal minden felülete (Főoldal, Kategóriák, Csatornák, Élő közvetítések) kizárólag az intézményi aloldal tartalmait listázza. Amennyiben a Videotorium teljes archívumát kívánja elérni, kérjük navigáljon vissza a Videotorium főoldalára!
Adatkezelési és felhasználási hozzájárulás (Hozzájárulás)
 
Videotorium weboldalon történő regisztráció
 
A jelen adatkezelési és felhasználási hozzájárulás (Hozzájárulás) a Kormányzati INformaikai Fejlesztési Ügynökség (KIFÜ) által üzemeltetett http://videotorium.hu weboldalra (Videotorium) regisztráló felhasználók (Felhasználó) személyes adatainak kezeléséhez szükséges hozzájárulását és az Intézet adatkezelésre vonatkozó teljes körű tájékoztatást tartalmazza.
 
A Hozzájárulásban nem szabályozott kérdésekben a KIFÜ Adatvédelmi Szabályzata (elérhető: https://kifu.gov.hu/sites/default/files/2019_08_Adatvedelmi_es_adatbiztonsagi_szabalyzat.pdf) az irányadó.
 
1)   A Videotorium a felsőoktatás és kutatás szereplői számára létrehozott speciális videó, audió megosztó portál, amely helyet és megjelenési formát biztosít a felsőoktatási intézményekben, kutatóintézetekben és közgyűjteményekben keletkező videó-tartalom számára. Felhasználó a Videotorium oldalon történő regisztrációt (Regisztráció) követően felhasználói név és jelszó segítségével vagy föderatív eduID azonosítás során, saját anyaintézménye útján azonosítja magát, majd ezt követően igényelheti a Videotartalmak feltöltéséhez szükséges jogosultságokat.
 
2)   A KIFÜ a Felhasználó 4. pontban szereplő személyes adatait a Regisztráció érdekében kezeli, valamint biztosítja, hogy az adatkezelés minden szakaszában az adatkezelés a célnak megfelelően történjen. A Felhasználó ezennel hozzájárul személyes adatainak kezeléséhez a jelen pontban meghatározott adatkezelési célok érdekében.
 
3)   Amennyiben Felhasználó rendelkezik föderatív azonosításhoz szükséges eduID azonosítóval, a Felhasználó a saját intézménye által elvégzett föderatív azonosítást követően jogosult belépni a Videotorium oldalra. A föderatív azonosítás során alkalmazandó adatkezelési szabályokra a Felhasználó saját intézményének adatkezelési szabályai irányadóak.
 
4)   Amennyiben Felhasználó nem rendelkezik föderatív azonosításhoz szükséges eduID azonosítóval, az Intézet a Felhasználó azonosításához, a Regisztráció során, a jelen Hozzájárulása alapján az alábbi személyes adatokat kezeli:
a) a Felhasználó neve;
b) a Felhasználó email címe;
c) a Felhasználó email címéhez a felhasználó által választott jelszó hash-elt változata;
d) a Felhasználó titulusa/tudományos fokozata;
e) a Felhasználó megjelenített neve (becenév).
 
5)  A KIFÜ a Felhasználó személyes adatait a GÉANT adatvédelmi magatartási kódexe (http://www.geant.net/uri/dataprotection-code-of-conduct/v1) alapján védi, amely a kutatási és felsőoktatási szektorra vonatkozik a magánélet védelme érdekében.
 
Mint a KIFÜ által nyújtott szolgáltatások felhasználója ezúton igazolom, hogy a jelen Hozzájárulás elfogadásával igazolom, hogy a Hozzájárulást elolvastam és megértettem. Igazolom továbbá, hogy a KIFÜ az adatvédelmi tájékoztatást is magában foglaló „KIFÜ Adatvédelmi Szabályzat” elérhetőségéről előzetesen tájékoztatott, és a szabályzatban foglaltakra tekintettel az adatvédelmi szabályzatban és a jelen Hozzájárulásban meghatározott adatkezelésekhez ezúton hozzájárulásomat adom.